Navigació
Un projecte

 

 

 

 

 

 

Etwinning-Comenius

 

Etwinning Comenius

coin

Navigació


coin

 

 

Introducció

filmL'objectiu d'aquest projecte és la realització d'un curt col·laboratiu entre els alumnes de diferents països. Aquest curt estará ambientat en la Roma clàssica i en ell apareixerán personatges que parlen en anglès i llatí.
El projecte consta de dues parts i es desenvolupará en dues fases: el projecte Etwinning i el projecte Comenius. Durant el projecte Etwinning crearem els personatges i composarem el guió argumental, fent servir ferramentes TICs. Durant el projecte Comenius durem a terme el curt en diferents locatzacions, principalment en llocs arquològics d'herència romana propers als centres als que pertànyen els membres del projectes.
.

Esteu preparats per convertir-vos en famosos actors i actrius? Som-hi!

arriba

Tasca

filmLa tasca que has de realitzar consisteix en el desenvolupament de les activitats següents:

Per a cada activitat es requereix que faces servir una o diverses ferramentes digitals i Internet.

Has de pujar els treballs al nostre espai comú TwinSpace.

Pots comunicar-te amb els participants d'altres centres mitjançant el correu o xat de TwinSpace.

filmConsells:

1. RITME i TERMINIS
Vés espai, però sense perdre el temps. El teu professorat t'indicarà quan has de finalitzar cada treball.
2. RECERCA i ORGANITZACIó
Tracta sempre de relacionar els teus treballs amb allò que has aprés a classe o en altres llocs.
Pots buscar informació en la xarxa. En l'apartat de Recursos trobaràs la informació i enllaços que necessites per a cada secció. Selecciona només allò que siga realment important.
Organitza els teus arxius de cada treball en carpetes diferents.
I guarda sempre les fonts i les adreces d'on treus cada imatge, document o vídeo.
3. ESTIL
Empra les teues paraules.
Fes servir diccionaris online quan tingues algun dubte sobre una paraula o expressió en anglés.
Vés al gra. Sigues concís i clar.
Comprova les possibles errades d'ortografia.
4. COMUNICACIó
No dubtes en posar-te en contacte amb els teus amics europeus per preguntar dubtes i aprendre amb ells.

...5.No dubters en posar-te en contacte amb els teus amics europeus per preguntar dubtes i aprendre amb ells. Es tracta d'aprendre i passar-ho bé!.

arriba

Procés

filmNo dubtes en preguntar al teu professor o als d'altres països quan t'ataquen els dubtes. Envia un missatge als teus companys europeus sempre que vulgues.

 

...10. i, sobretot, Diverteix!

arriba

Recursos

filmPer a la publicació dels vostres treballs farem servir un espai comú a Twinspace.

Programes

Par elaborar les teues presentacions pots emprar programes lliures com Open Office o Power Point de Windows. (Després et recomanem que la pujes a Slideshare per compartir-la amb tots.)


Per als documents pots emprar Open Office Writer, Word o un programa similar. (Després el pots publicar i compartir en Scribd, Issuu, o algun altre paregut.)

 

Ferramentes digitals

Per tal d'elaborar els teus treballs digitals pots emprar alguns d'aquests recursos i programes disponibles en xarxa:

arriba

Avaluació

La teua participació en el projecte serà avaluat pel teu profesorat seguint els paràmetres que apareixen al recuadre inferior.

  Pobre Normal Notable Excel·lent
Recerca i recopilació d'Informació No recull la informació escaient Recull molt poca informació sobre el tema Recull la informació bàsica relacionada amb el tema Recull i selecciona una gran quantitat d'informació relacionada amb el tema

Presentació

Presentació simple i poc elaborada Presentació organitzada d'una manera senzilla Presentació senzilla però ben organitzada i estructurada Presentació been organitzada i estructurada, amb una bona base documental
Col·laboració No s'ha compartit amb els components del grup Col·laboració suficient, pero escasa Trebal ben coordinat i repartit de forma regular Treball ben coordinat i repartit de forma homogèniea i participativa entre els componentes del grup.
Diseny-composició Projecte incomplet poc original Demostra alguna creativitat, però sense investigació Demostra certa creativitat i originalitat, pero sense aprofundir en la investigació Demostra un excel·lent esforç i creatividad, amb un treball d'investigació previ
ús de les ferramentes digitals de la web 2.0 No es fan servir les diverses ferramentes ni es posa interés S'empren les ferramentes amb dificultat S'empren les ferramentes amb soltura i interés S'empren les ferramentes amb fluidesa i ajuda als seus companys
Relació amb els demés alumnes europeus No s'ha comunicat amb els demés alumnes europeus ni mostra interés en fer-ho Intenta comunicar-se amb els altre socis, tot i que li costa molt Es comunica sovint amb altres alumnes europeus, malgrat que l'anglès no és massa bò Es comunica amb altres alumnes europeus sovint i apren coses d'ells

Posa tot el teu esforç per aprendre. Nosaltres posarem el nostre per ensenyar.

arriba

Conclusió

filmHas aprés moltes coses interessants sobre Roma, la seua cultura i el mode de vida dels romans.

Has aprés algunes coses importants sobre la història del teu entorn.

Has aprés a utilitzar ferramentes en linea de la Web 2.0.

I sobre tot has fet un fum d'amics a Europa.

No tingues dubtes, pots estar orgullòs de la teua feina.
 

 

Ara que hem preparat el guió, es l'hora de que ens trobem per dur a terme el curt.
Som-hi!
Acció!

 

arriba

Crèdits

film Aquesta webquest A short Latin Movie ha estat disenyada per Ángel Luis Gallego Real amb la col·laboració de tot el professorat participant en el projecte com un recurs educacional per a l'homònim Projecte Etwinning e Comenius.

 

Agraïments a:

Aquesta Webquest pot ser emprada per qualsevol professor amb fins educatius sense cap interés lucratiu o comercial. Aquesta webquest es troba sota llicència Creative Common License 2.5.

arriba

 


Copyright 2007 Design by LS