An ET (winning project) between us
[an olive]

Un objecte volador no identificat acaba d'aterrar sobre la nostra terra.

De la nau ha baixat un alienígena disposat a conéixer la nostra forma de vida.

Pots ajudar-lo? Segur que .

Crèdits
 

Aquesta webquest "An ET (winning project) between us" ha estat disenyada per Ángel Luis Gallego Real amb la col·laboració de tot el professorat participant en el projecte com un recurs educacional per a l’homònim Projecte Etwinning.

Crèdits
logoet
English
Italiano
Castellano
Català
Français
Deutsch

 

Agraïments a:

  • A Etwinning per animar a les escoles europees a col·laborar entre elles mitjançant les noves Tecnologies
  • Paola Cascione, Conci Mazzullo, Michel Bach, Anke Wischer y Santiago Carbonellper fer d’aquest Projecte una experiència il·lusionant disponible per a altres professors.


Agraïments

etwinning

 

Aquesta Webquest pot ser emprada per qualsevol professor amb fins educatius sense cap interés lucratiu o comercial. Aquesta webquest es troba sota llicència “Creative Common License 2.5.”

Més
Encontres en la 1ª Fase
Enigmes sense resodre
ET-Blog
¡¡¡Ma casa!!!

“I ara amb set naus corinties, dos de Còrcira i una dècima que els leucadians proporcionaren, ell (Timoleò) va partir. I durant la nit, després d’entrar en alta mar i disfrutant d’un vent favorable, el cel va paréixer que s’obria de sobte amb una explosió al damunt de la nau, llançant un foc abundant. D’allà es va enlairar una torxa, com les que els místics carregaven, que va surtir corrent amb ells, acompanyant-los-hi en la seua cursa, i va caure precisament per la part d’Itàlia cap a la qual es dirigien els pilots.” (Plutarc, 344 a.C.)

Alerta Ovni!

ies Vegas Bajas
Liceo Quinto Orazio Flacco
Istituto G. Lombardo Radice
ies Cotes Baixes
Collège Gaston Bachelard
Gymnasium am Mühlenweg

design by pSword ::